Isak vann Karlstad stadslopp !

Det är en fullkomligt fantastisk höst, när restriktionerna försvann så passar varenda arrangör på att köra sina tidigare inställda lopp. Så var det med Värmlands största långlopp, klassiska Karlstads stadslopp som åter kunde arrangeras på stadens gator med ett stort startfält och tusentals åskådare. I år blev tävlingen väldigt polkagris färgad med Isak Eriksson som segrare med tiden 32,14, nytt personbästa trots en knixig bana och den hårda vinden som rådde denna kylslagna oktoberlördag. Även tredje platsen gick till Hälle genom Martin Adolfsson 33,11. Ytterligare bland tio i topp så kom Adam Brandt 6:a med 33,55, Niklas Wiberg 9:a med 34,28 och Fredrik Björndahl vann M35 klassen med 35,40. Det blev även en 4:e plats i damklassen för Emy Thorén i med tiden 36,59. Givetvis så vann Hälle även lagsegern. Senast Hälle vann här i Karlstad var 2013 då Patrik Andersson och Daniel Lund vann dubbelt.