Snabba tider i Valencia

Foto: Deca Text & Bild

Det är inte bara Anders Logg av Hällelöpare som har varit nere och tävlat i Spanien. I samband med VM i halvmaraton i spanska Valencia så genomfördes även en öppen klass vid sidan om själva VM tävlingarna. Två Hällelöpare tog chansen att här testa vårformen, nämligen Robert Alexandersson och Anders Grahl. På snabba banor och inspirerande inramning, men en smula blåsigt, så persade båda Hällelöparna rejält. Robert kom in som 18:e man i den öppna klassen på tiden 1.07,53. Pers med två minuter. Även Anders Grahl sprang snabbt, tiden 1.08,42 är också cirka 2 minuter snabbare än fjolårstiden på Göteborgsvarvet. På hemmaplan kan noteras att även Daniel Lundh kickat igång säsongen med att springa Inför Göteborgsvarvet-10km på bananpiren. Han kom här 3:a på fina tiden 32,03.