Dubbelseger för Hälle i Uddevalla Stadsstafett!

Foto: Bohusläningen

Efter många års uppehåll arrangerades Uddevalla Stadsstafett igen under lördagen. Ett kul initiativ av Orient även om tiden kanske inte var perfekt tajmad, då gatorna i centrum nästan undantagslöst uppgrävda i år. Bana liksom start och målplats offentliggjordes först 24 timmar innan start!  Upplägget var också ytterst komplicerat då man sprang i slumpmässiga pooler och inte mötte alla sina konkurrenter. Det var bara att kuta på så bra tid som möjligt.Hälle ställde upp med ett lag i herrklassen och ett i damklassen. Herrarna tog komfortabelt hem totalsegern och hade dryga minuten till näst bästa lag. I laget ingick Josef Åberg, Marcus Lidman, Alexander Carlsson, Martin Burrows och Benjamin Åberg.Sluttiden på den 4km långa banan skrevs till 10,55. Bra tid med tanke på de många skarpa kurvorna, knöliga grusvägar samt obefintlig konkurrens. På damsidan ställde vi upp med ett ungt lag som sprang mycket bra och vann klassen. I laget ingick Nelly Elned, Irma Törngård, Ana Nedeljkovic, Hilda Törngård och Tilda Knauer med tiden 13,04. Vi ser fram emot nästa år då gatureparationerna är klara och banan fått en lite smartare dragning.