Distriktsrekord på innepremiären

 

I lördags arrangerades Hälles mycket populära hösttävling. För de mellan 7-12 år var det 3-kamp som stod på schemat och för de äldre var det 60m och 800m.
I trekampen var det hela 60 barn som ställde upp, att jämföras med 30st ifjol. Dessutom var 8 olika klubbar representerade! För Hälles del blev det många pallplatser men endast en seger. Den togs i P9-P10-klassen där Noel Johansson segrade i överlägsen stil. Detta efter att ha sprungit 60m på 9,81, hoppat 3.47 i längd och stött 5,59 i kula. 11 åriga Tilde Dahlberg fortsätter att imponera! På 60m var hon snabbast av alla med 8,85 i mål, och även i längdhoppet hoppade hon långt hela 4.43. var dagens längsta hopp och nytt personbästa även där. I båda fallen så är det de bästa resultaten av en 11 åring i Hälle på 25 år! I resultattävlingen fick vi se många fina prestationer och många personbästan. På 60m vann Josef Åberg på 7,32, tangerat personbästa! Men inte långt efter dundrade Hälles superveteran Anders Logg in på smått otroliga 7,36! Nytt distriktsrekord i M40-klassen. Även bröderna Wingqvist imponerade återigen! Sam persade på 60m med 7,59 och var trea bakom Åberg och Logg. Lillebror Vidar sprang i B-finalen in på lysande 7,92, pers med nästan en halv sekund!
På damsidan blev det även där distriktsrekord. Weronica Hägg sprang i mål som tvåa i sitt heat med 8,76 vilket är nytt rekord i K40-klassen. Hon slog sedan ytterligare ett distriktsrekord när hon hoppade 4.17 i längd. 14 åriga Tilda Knauer vann komfortabelt 800m på 2,27,20. Här var det dock en annan tjej som stal showen, nämligen tre år yngre Nelly Elned som slog till med ett jättelopp. Nelly fick en fin resa bakom Tilda och Lysekils Hanna Lagerkvist och sprang i mål som trea på strålande 2,32,35! Nytt distriktsrekord i F12-klassen med nästan 5 sekunder!