Funktionärer till Ultra SM

Lördag den 6 juli arrangerar Hälle IF för första gången en SM tävling i Ljungskile. På en mycket naturskön 5km bana utmed strandpromenaden och Ljungskileviken avgörs SM i ultramaraton 100km. Man springer alltså 20 varv på banan. Nu efterfrågar vi funktionär-er och vi behöver flaggvakter, serveringspersonal vid vätske och matkontrollerna samt funktionärer vid varvräkning/tidtagning. För de flesta uppdragen krävs inga speciella förkunskaper, bara en vilja att hjälpa föreningen att genomföra ett fint SM-arrangemang.Sedan söker vi även de som har lite förkunskaper och bakgrund ifrån rehab och sjukvård, för att jobba i vårt sjukvårdstält. Med tanke på att arrangemanget kommer att ta lång tid så är tanken att dela upp de flesta av funktionärssysslorna i två team, ett morgonpass mellan 07:30 – 14:00 samt ett eftermiddagspass mellan 14:00 – 20:30. Hör av er och anmäl er som funktionärer till christian@skolutveckling.com eller på telefon 070-6843238. Önska då också morgon eller eftermiddagspass.