Fyra Hälleaktiva till Junior EM !!

Foto: Deca Text & Bild

Denna vecka så inleds Junior EM för 22 års juniorerna, och nästa vecka så fortsätter det på samma plats med 19 åringarnas EM. Platsen är i båda fallen Tallin i Estland, nästan hemmaplan med andr ord och Sverige deltar med en rekordstor trupp, något som Hälle IF aktivt bidrar till. Vi har fyra aktiva som klarat kvalgränserna och blivit uttagna. I 22 åringarnas EM deltar ifrån Hälle Samuel Pihlström som i år på special-distansen 1500m gått ned på 3,41. Blir loppet av lite mera taktikkaraktär så vet vi att Samuel har en ytterst effektiv långspurt.

Foto: Deca Text & Bild

I 19 års EM så har Hälle tre deltagare med i den svenska truppen. Sharmarke Ahmed springer 3000m slätt, Nils Bredin löper 3000m hinder och Julia Svennblad löper 3000m och 5000m. Vi önskar våra representanter i Tallin all lycka och framgång.