Dubbel Hälleseger på Karlstads stadslopp!

Karlstads stadslopp var tillbaka i sitt vanliga festivalformat och som vanligt så hade Hälle ett kompetent gäng löpare på plats. Ifjol blev det Hälleseger genom Isak Eriksson, och i år var det dags igen. Det var två högintressanta löpare som var på plats, dels en comebackande Samuel Fitshumhran som efter succéåret 2020 fick fjolåret spolierat av skador. Dels så var det också Hälledebut för duktige junioren Wilhelm Bergentz. Hällelöparna kom ganska snart att avgöra det flacka men knixiga cityloppet i solens huvudstad i Sverige. Det blev seger för Samuel Fitshumhran med tiden 31,32 och en andra plats för Wilhelm med fina 31,43. En annan glädjande comeback var Nils Bredin som kom 2:a på korta banan 5km med 16,25. Nisse drog på sig en tuff skada i och med ett islag på ett hinder i försöken på Junior EM, vilket tagit tid att läka.