Tre Hällegrabbar i juniorlandskampen

Foto: Deca Text & Bild 

Då den nordiska juniorlandskampen är inställd och Finnkampens vara eller icke vara står skriven i stjärnorna så kör de nordiska länderna en corona-variant i år. De svenska landslagen för U17, U19, U22 samlas i Söderhamn för att genomföra fullt landskampsprogram. Samtidigt sker de samma i de andra nordiska länderna, och så får man till sist lägga ihop resultaten. Fullt rättvist blir det ju inte, vädret kan skifta från plats till plats, men som ett alternativ i detta märkliga år så är det ett gott initiativ. Hälle har också fått med tre landslagsdebutanter till Söderhamn. Jonas Magnusson springer 800m i U17 laget, Sharmarke Ahmed springer 1500m i U19 laget och Nils Bredin löper 3000m, också han i U19 laget. Insatsen att kvala in är särskilt stark med tanke på att de har alla ett år kvar i respektive klass.

Foto: Deca Text & Bild