Hälledominans i Henån

Orustklubben Brattås CK arrangerar varje år ett mysigt och familjärt gatlopp med start och mål i Henåns hamnområde. I år med gott deltagarantal och framför allt många löpare i randiga linnen. Männens 8km vanns av Isak Eriksson på nya banrekordet 25,39 och på tredje plats sprang junioren Axel Johansson in på goda 26,23. Bakom Axel var det sedan ytterligare tre Hällelöpare på rad i form av Niklas Wiberg, Adam Brandt och Martin Bäckström. På damsidan var OCR-esset Sara Bäckström tvåa i mål med 31,47. Om det var Hälledominans i seniorklasserna så var det än mer randig prägel på ungdomsklasserna. Ester Strand vann F15-klassen och lillasyster Hanna vann F13-klassen. I P13-klassen blev det trippelt Hälle i topp genom Viktor Jernberg, Andor Zackrisson Ljung och Eddie Nord. Dessutom hade vi några randiga linnen högt upp även i barnklasserna.