Stark bredduppvisning av Hälle på gråmulet Sylvesterlopp

Foto: Deca Text & Bild

Årets Sylvesterlopp i Göteborg gick i skapligt neutralt väder, några dagars plusgrader gav bra fäste men som vanligt en massa 90-graderskurvor med rullgrus, vilket leder till många stop and go under loppet. Lägg också till det vanliga problemet med varvningar. Hälle hade ett 20 tal löpare på startlinjen, vilka presterade väl. I det högklassiga startfältet så blev det placeringarna 4-6 för tre Hällelöpare. Snabbast var, tror vi, Arvid  Örn med cirka 30,30 på en 4:e plats. Att vi säger tror, beror på att tidtagningssystemet fungerade illa, nettotiderna som man normalt brukar använda var fullkomligt opålitliga, vilket gjorde att arrangören gick på bruttotiderna. Utöver detta så var det kaos även när det gäller placeringarna. Nåväl, på femte plats kom, tror vi, Petter Svensson med 30,40 och som 6:a sprang mycket glädjande 22 årige Linus Agervig Kristiansson in på fina tiden 31,03. Olle Meijer debuterade för Hälle med att bli 9:a med tiden 31,37 och femte Hällelöpare i mål var formstarke Niklas Wiberg med en 14:e plats  på 32,21. Notera även en 24:e plats för Oliver Thorsson med perstiden 33,45. På damsidan så gjorde Emy Thorén en stabil insats och blev 5:a med tiden 36,18, halvminuten före 22 åriga Malin Agervig Kristiansson, tvillingsyster till Linus. K45 tjejen Annelie Johansson tog till sist en 12:e plats med tiden 38,31.