Hälles traillöpare visade god form på Sandsjöbacka trail

Sandsjöbacka trail är den stora vintertrailhändelsen på västkusten och i år erbjöd den extra allt. Huvudklassens 60km hade start i Kungsbacka och mål på Skatås, men vägen där i mellan är både vindlande och hyfsat kuperad. 1700 m höjdmeter är inte allra värst men lägg till ett tunt snötäcke, halka, kyla, vind och vi har scenariot klart för oss. På herrsidan så blev det en andra plats för Patrik Lindegård med 4.57,00 och tredje plats för Julius Strömberg med 5.08,07. De höll runt 5min/km vilket är lysande och de var endast knappt slagen av norske världsklasslöparen Petter Engdahl. På den än tuffare 96km banan så blev det en andra plats för Daniel Bränholm med tiden 9.42,29, alltså runt 6min/km och på femte plats Anders Dahlgren med 11.15,59. Damklassen vanns här av Hälles Sandra Lundqvist med tiden 12.14,23.