Hälleaktiva på tour till Torun !

Årets Inomhus EM gick ånyo i den polska inomhusfriidrottens Mecka Torun, beläget uppe i norr vid floden Wislas stränder har faktiskt lite svensk koppling, både Karl X Gustaf och Karl XII har bränt ned staden. Årets Hälletrupp bestod av Anders och Anna Logg samt Angelica Kela, vilka alla fick med sig fina placeringar. Anders Logg klippte till med M45 per.s i försöken med 22,96, sedan blev det lite för dålig bana finalen och Anders fick nöja sig med en 4:a plats med 23,45. Hustrun Anna var med 2,53 precis utanför K40 800m finalen, men knep en bronsmedalj på 4x200m stafett i K40. Precis som ifjol så knep Angelica Kela en medalj när hon kom 2:a i hybridgrenen diskus K40. Hybrid i den bemärkelse att grenen utspelade sig utomhus. Hennes resultat blev lite drygt 31 meter. Utöver detta så tog Angelica ytterligare tre topp 6 placeringar bl.a 33,47 i slägga..