För medlemmar

Hej och välkommen till Hälles medlemsportal!

Här hittar ni allt aktuellt som pågår under året, våra arrangemang, friidrottsdagar m.m. Ni hittar också medlemsinfo med bland annat instruktioner för hur ni betalar medlems/träningsavgifter, vad som gäller vid anmälan till tävlingar och föreningens stadgar.

Hälle IF webbshop

Idrottspsykologisk rådgivning

Ny friidrottsförälder? Se hit!Svenska Friidrottsförbundets digitala föräldrautbildning riktar sig till dig som ny i friidrottsförälder. Kanske är du förälder eller vårdnadshavare och ny in i föreningslivet, eller vill du bara bättra på dina kunskaper om hur du kan bli tryggare i din roll som friidrottsförälder. Som stöttande idrottsförälder kan du bidra till en bättre idrottsupplevelse för ditt barn, på och utanför friidrottsarenan.

I utbildningen ingår: Att träna friidrott, att tävla i friidrott, friidrottens idrottsmiljöer, att vara friidrottsförälder om föräldrars engagemang och en del om att vara medlem. Inbakat i utbildningen pratar vi även vanliga skador inom friidrotten, hur vi kan tänka kring kost och återhämtning, hur sociala medier och idrotten hänger ihop samt en del som berör mental hälsa. Utbildningen tar cirka 3 timmar och genomförs som självstudier på distans. Du kan när som helst pausa utbildningen för att sedan gå tillbaka vid annat tillfälle.

För mer information, trailer för utbildningen samt anmälan.

Hälle IF stadgar 20210330

Antidopingplan Hälle IF 2023

Frisk Friidrott – Svenska Friidrottsförbundet

Här hittar ni tävlingar:

Aktuella tävlingar – Svensk Friidrott

https://www.friidrott.se/Distrikt/vastsvenska

Track and Fields anmälningssida

Nedan hittar föreningens medlemmar information kring vad som gäller vid anmälningar till tävlingar.

Dokument kring anmälan till tävlingar