Flera personbästan på The sky is the limit

Tävlingen på Åbyvallen startade som en ren höjdhoppsgala, därav det lite märkliga tävlingsnamnet. Numera är det en vanlig tävling med ett brett grenutbud, och Hälle hade ett gäng med löpare på plats. Arenan invid travbanan med samma namn, ligger öppet ute på flacken men dagen till ära så vilade vinden och erbjöd löparna fina förutsättningar. På 800m noterade Benjamin Åberg 1.51,62 på 4:e plats, i en ryckig A-final där avståndet till ettan endast var en sekund. 17-årige Sharmarke Ahmed vann B-finalen på fina 1.57,18, Hällejunioren radar upp fina insatser på löparbanorna just nu. På flicksidan så putsade 13 åriga Nelly Elned sitt personbästa med en knapp sekund till lysande 2.22,93. På 5000m så presterade Samrawit Mengsteab ett nytt fint lopp där hon persade med 15.56,35, pers blev det även för Anders Grahl som med 14.28,87 tar sig in på en av Hälles absolut tuffaste all-time-high listor. Anders var fyra i loppet, på 7:e kom 22-årige Hälle junioren Daniel Cullin med sin bästanotering 15.36,89.