Hälle ägde Göteborgsnatten – Linn & Lund vann Midnattsloppet!

Midnattsloppet i Göteborg är förvisso en matiné med start klockan 21 utanför Nya Ullevi, varefter loppet kretsar i de flacka Gårdakvarteren kring Mölndalsån. En snabb men också lite knixig bana. I år kom tävlingen att bli en klang och jubelföreställning för Hälle med seger i både herr och damklassen. Bland herrarna så kom Hälles 20 årige Samuel Fitshumhran att vara mycket aktiv i täten, till sist så var det dock klubbkompisen Daniel Lund som drog längsta stråt och segrade på fina 31,57. Samuel höll dock ihop loppet väl och spurtade hem andraplatsen med tiden 32,23, noteras också att på 5:e plats kom 22 årige Hälle junioren Daniel Cullin på perstiden 32,39. I damklassen var Linn Nilsson totalt överlägsen och det är glädjande att notera hennes framsteg de senaste veckorna efter en säsong fylld av skador och luftrörsproblem. Nu skrevs hennes segertid till 35,51.