Höstmil kring Massetjärn

Den lilla dammen Massetjärn i Mölnlycke blev under våren pseudonymt med den nya löparvågen i Sverige. Här arrangerades både millopp och 5km lopp under med fantastiska startfält och snabba löptider. Parallellt med SM i terräng så arrangerades nu en ny Masse-mil med 35 startande, huvudsakligen Hälle aktiva. Det var dryga 10 varv som vanligt på den knappt kilometerlånga, flacka asfaltsslingan med förmodligen lite fler blöta höstlöv än vad det var i våras. Snabbast var IFK Göteborgs orienterare Fredrik Bakkman med tiden 30,59. Bakom där hade vi också flera fina Hälle insatser; Arez Mohideen 33,04, Martin Adolfsson 33,06, Patrik Lindegårdh (M40) 33,17, Hjalmar Sandberg 33,42 samt Jesper Junhamn 33,45 var alla under 34 minuter. Komplett resultatlista publiceras på denna sida inom kort.