Ännu fler utmärkelser till Hälle

Foto: Deca Text & Bild

SFIF genomförde ikväll en digital prisutdelnings-ceremoni, vilken annars normalt skulle ha genomförts ”live” dels i samband med årsmötet som var nu i helgen men även några eftersläpande priser från årets Friidrottsgala. I år uppmärksammades Hälle tydligt, med två utdelade priser. Samuel Pihlström fick prestationsstipendium för ungdomar. Samuel gjorde ju en dunderdebut ifjol genom att vinna JSM, brons på SM, finnkampsdebut. Och denna säsong har det fortsatt i samma vägvinnande stil med SM-brons samt medverkan vid inomhus EM.

Foto: Tobias Åberg

Pris gick även till en av våra ledare, Benjamin Åberg, som mottog priset ”Årets Barn- och Ungdomsledare”. Ett mycket välförtjänst pris till Benjamin som dels är aktiv på elitnivå, dels coachar ett av landets mest intressanta löparteam och därtill är barn- och ungdomsansvarig i föreningen! Stort grattis till både Benjamin och Samuel!