Dubbla Hällesegrar i Falkenberg

Årets Falkenbergslopp genomförde inte i år, ja inte ifjol heller. Men i år så körde löparklubben i Falkenberg, med namnet Allstars, ett alternativlopp. För att inte glömma att det fortfarande råder pandemi så gick loppet ett par varv runt Falkenbergs begravningsplats. Platt, snabbt men med en del knixiga 90 graders kurvor. På herrsidan så segrade Hälles Petter Svensson med tiden 30:59 med Linus Wiren på tredje plats med 31:34, på 6:e plats Robert Alexandersson med 32:28 och med en glädjande 7:e plats Arez Mohiden med 32:33. Bra även av M40 veteranen Johannes Bogren, 33:34. Även på damsidan blev det Hälleseger, ja till och med en dubbel sådan. Annelie Johansson vann med tiden 36,25, vilket följer den uppåtgående trenden som Annelie visat i år. Tvåa var klubbkamraten i Hälle Michelle Schnellbacher med 37,08. Vi sänder ett stort tack till Falkenbergs Allstars att man fixade till loppet för löparna när nu vanliga Falkenbergsloppet var inställt.