Oscar vann Värnamo maraton!

Foto: Deca Text & Bild

Att Oscar var i god form visste vi sedan Finalloppet och nu i gamla hemstaden Värnamo fick han även till ett fint lopp över den fulla maratondistansen. Hans tid skrevs till 2.28,18 och det rörde sig om ett ensamlopp, tvåan i tävlingen var mer än tio minuter efter Oscar i mål. Loppen gick sex var runt en flack 7km bana och var årets svenska vintermaraton, något som ärevördiga Svenska maratonsällskapet låter turnera runt i landet. Oscars tid för honom upp på Hälles all time high lista, närmare bestämt till plats åtta närmast efter en annan smålänning i Hälle-linne, nämligen Tony Hatefnejad. Nu ser vi fram emot ett snabbt internationellt lopp till våren för Oscar som med lite hjälp med farthållning rimligtvis har ytterligare minuter att plocka.