Full fart på biografen!

Hälle IF är inte bara idrott, vi driver även en biograf i Ljungskile. Vi har idag en toppmodern salong uppe i Ljungskile folkhögskolas aula, och tillsammans med Ljungskile Filmstudio så visar vi kvalitetsfilm för en oftast talrik publik. Nu är verksamheten åter igen i fullgång efter ett och ett halvt års Covid nedstängning. I helgen arrangerades årets prestigefyllda filmquiz, vilket var en välregisserad föreställning med först en tallrik kallskuret och därefter 90 minuters quiz kring filmhistorien. Man tävlade i 2-mannalag.Ett 60-tal personer ”kom till start” och i ödmjukhet kan redaktören för hemsidan säga att det blev Hälleseger även här,                i gott samarbete med lärarkollegan Janne. Efter middagen och quizet så bjöd vårt biografföreståndarpar Elisabeth och Göran Carlberg på en smygpremiär av den påkostade danska storfilmen ”Margrethe” om den medeltida drottningen. Här snackar vi Games of thrones stuk med extra allt.