Fredrik Bakkman vann Sävedalsloppet

Det var ett intensivt tävlande den gångna helgen. Uppe på den fina Tanumsvallen arrangerade Hälle årets sista utomhustävling i löpning på arena, ett 10 000m lopp där duktige veteranen Markus Bengtsson på strax över 33 minuter, närmast före Lysekils Nazir Resai. Utanför Göteborg arrangerades Sävedalsloppet, ett 10km hybridlopp med lite olika underlag. Segern gick till Hälles Fredrik Bakkman med även Jonathan Jungdahl och Ashkan Fivrin på topp 6 listan. I damklassen kom duktiga Hälle-veteranen Katarina Åström 3:a. I Jönköping avgjordes ett av regionens större traillopp, John Bauer Trail Run. Här kom Hälles duktiga OCR par Martin och Sara Bäckström långt fram. Martin slutade på en 5:e plats i den tuffa konkurrensen på en kuperad 18km bana, i damklassen så kom Sara 3:a. I Varberg så avgjordes till sist en halvmara där Annelie Johansson och Maja Svanå försvarade Hälles färger. Annelie kom 2:a med 1:25 och Maja 3:a med 1:29.