Nya spännande aktiva till Hälle !

Foto: Deca Text & Bild

Hälle välkomnar tre nya aktiva till klubben. Av dessa har Anton Gustafsson ifrån Alingsås de tyngsta meriterna. Han är regerande svensk mästare på 100km från i maj då han trots mördande värme sprang in på 6,30, en tid som ger en femte plats i världen i år. Att formen är fortsatt god visade han för en dryg vecka sedan då han samma dag först vann Göteborg marathon på 2,27 och sedan efter några timmars vila vann Running Lights 10km i Alingsås.

Foto: Deca Text & Bild

Ny i Hälle är också Olle Meijer som kommer till Hälle från öländska Högby. Även Olle har sin främsta styrka på de riktigt långa sträckorna, i år vann han bland annat Ultravasans nio mil blöt terräng på 6,46. Här slog han bland annat flerfaldige svenske ultramästaren Elov Olsson med över tio minuter. Tillsammans med Jessica Svärd, VM klar 24h, Linus Wiren, Micke Gottberg och Branislav Pavic så har vi ett superstarkt ultragäng nästa år.

Foto: Deca Text & Bild

Hälles starka juniorgäng på damsidan förstärks även av 18 åriga Liv Dinis från IK Ymer som persat i år med 2,17 (800m) /4,37.(1500m). En del aktiva lämnar också klubben främst äkta OCR paret Martin och Sara Bäckström som försvinner till Eskilstuna. Lämnar klubben gör också Sara Edsberger, Simon Schagerström och Tilde Dahlberg. Vi tackar för deras tid i klubben och önskar lycka till i framtiden.