Prisregn till Hälle på Bohuslän Dals årsmöte

Foto: Deca Text & Bild (Nils Bredin)

Bohuslän Dals Friidrottsförbund har genomfört sitt kanske sista årsmöte, i framtiden skall ju Bohuslän/Dal ingå i det nya superdistriktet tillsammans med Västergötland och Halland. Om inte superdistrikt så är det varje fall ett superkonstigt distrikt. Men nu till väsentligheterna, nämligen priserna till årets ledare och U19 aktiva.

Foto: Deca Text & Bild (Årets ledare Benjamin och adepten/pristagaren Tilda) 

I år gick ledarpriset mycket välförtjänst till Benjamin Åberg och av fyra U19 aktiva pris så gick tre till Hälle, nämligen 400m tjejen Linnea Borrman, medeldistanslöperskan Tilda Knauer och JSM medaljören och juniorlandslagsmannen Nils Bredin. Dessa priser delas ut varje år och man får priset bara en gång, så flera Hälleaktiva har prisats tidigare.