Tobias vann i Hälledebuten !

OCR-touren Toughest avslutades i helgen i Stockholm med komplett Hällelag på plats, två killar och två tjejer. Hälles svenske riksmästare Martin Bäckström ledde herrklassen före klubbkompisen Tobias Jäger som nu för första gången representerade Hälle. Fram till sista hindret var Martin först men så kom den berömda väggen. Nu talar vi inte bara om mjölksyraväggen utan en rent faktisk OCR vägg, där man först får ta fart i på ett starkt lutande plan, därefter kommer en lodrät två meters vägg. Har man blöta och leriga skor så kan det vara svårt att få bra fäste. Detta gällde Martin som halkade upp i rampen och gled ner och fick börja om. Tobias Jäger kom då ikapp och klarade väggen på första försöket. Tobias vann, Martin tog sig till slut över väggen och slutade 4:a i herrklassen. I damklassen låg Sara tvåa inför sista hindret men bommade och efter 12 (!) försök tog hon sig över och sprang in på 4:e plats. Anna Larsson slutade 11:a i damklassen. Härmed kan vi summera en lysande höstsäsong för vårt OCR lag som vunnit deltävlingar i stort sett alla toughest-deltävlingarna.