Run For Ukraine

Under söndagseftermiddagen arrangerade vi tillsammans med Leader Södra Bohuslän välgörenhetseventet Run For Ukraine. Först ut var 5km för såväl kvinnor som män på den kontrollmätta slingan nere vid vattnet i Ljungskile. Denna gång med start och mål vid Laxbutiken. En första blåsig kilometer följdes sen upp av trevligare kommande 4km, något som vår egen Henok Ande såg till att utnyttja. Först i mål och sånär under 16 minuter. Segertiden skrevs till 16:01. På damsidan vann säsongsdebuterande Majken Söderlund Larsson med fina 17:35 före Hanna Strand. Det arrangerades även ett backlopp denna kyliga Aprilsöndag. 180m backe upp på Valåsberget stod på schemat och det kom att bli en smärtsam upplevelse för deltagarna. Anders Logg vann före Tobias Åberg med 1 sekunds marginal. 32:10 skrevs segertiden till i herrklassen. I damklassen vann Tilde Dahlberg med tiden 41:89 före systrarna Noomi och Elina Bergman. Vi tackar alla som kom och deltog i evenemanget och såklart även Leader Södra Bohuslän för gott samarbete.

Vill du vara med och stötta hjälparbetet i Ukarina, swisha valfritt belopp till: 1232824464 (Slättmissionens Hjälpande Hand)