Hällesegrar på långa Skatås!

Solvikingarnas andra tävlingsdag genomfördes i perfekt löparväder, tio plusgrader och lite halvmulet. Tuff vind men den märktes kanske inte så mycket i skogen. På tvåvarvaren, alltså 16km, så var Tilda Knauer nära att plocka hem racet, men fick till sist nöja sig med en andraplats med tiden 65,39. På herrsidan så var Pontus Risberg bäste Hällelöpare med en 4:e plats med 53,58. Han följdes av två andra Hällelöpare Rasmus Bäcklund och en comebqckande Robert Alexandersson. På dubbla distansen 32km så blev det fyrdubbel Hälleseger med Richard Bäckström som imponerande etta med tiden 1.51,21. Nio minuter efter följde Jonas Zelleroth följd av Petter Åström och Simon Witley La Mote. Damklassen på samma distans gick också till Hälle i form av Hanna Skårbratt med 2.22,56.