Patrik Lindegårdh vann trail DM

DM i traillöpning har genomförts i samband med Hunnebostrandklubben Granits årliga Nordens Ark Trail run, som går i terrängen runt den kända djurparken. Alla som gått runt parken vet hur terrängen ser ut, just det – backe upp och backe ned. DM sträckan var tre mil men med svettiga 1000 höjdmeter. Tänk er en tremilsbana där man varje kilometer skall knäcka Dynamitbacken, ni vet den som ligger bortanför Rimnersvallen. Och sedan skall man också springa utför 1000 höjdmeter vilket kan vara nog så smärtsamt när mjölksyran slår till. I herrarnas seniorklass så blev det en överlägsen seger för Hälles Patrik Lindegårdh med tiden 2.37,05, och en segermarginal på en kvart. Terrängen kan ju påminna lite om Delsjö och Härryda terrängen där Patrik ifjol vann ultratrail SM. Det gav givetvis även seger i M45 klassen. Seger i M50 blev det så också för Philip King med 3.08,47. Även på korta banan, 15km, så blev det Hälleseger. Här genom Per Adan Jägerström med tiden 1.17,20.